sleep tight

Lång dag idag, den tar vi imorgon! Godnatt från mig och Lana som sover här puss!

Hello!

Sitter här medans Lana & Magdalena ligger i sängen och fortfarnade sover. Nu är golvet lagt i mitt rum, ska flytta in möblerna sen när mamma kommer hem. Hon kommer hem idag sköönt! Så röran kan tas bort med alla saker i köket haha! Ska snart ta ut min hund Albin på en promenad och efter det får jag se vad som händer. Kanske ska börja med att försöka få liv i dom två där inne i sovrummet!

HAHA måste bara berätta att i natt pratade Lana i sömnen och jag och Maggan höll på att dö.. Hon sa: Han är inte smal han är tjock, jag såg han förut. HAHA jag dog av skratt!!! HAHA hörs senare! Pusss

Godnatt!

Nu går jag och Sophia och lägger oss! Hörs imorgon godnatt!

bad uppdate

Seg uppdate här, men har vart rätt så upptagen, är ensam hemma så Bea sov här en natt, kom hit ifrån Arboga, sen inatt sover Sophia här och imorgon Lana, så det blir rätt så mycket, men är rädd att vara ensam. Hehehe! Mamma kommer hem på tisdag, jaja. Men iallafall så hoppas jag det är bra med er alla, för med mig är det great. Skönt med en lite tråkig blogg pause så att säga. Var ute och träffa några förut med Sophia och Linnea som kom förbi en stund också förresten. Trevligt, inte träffat henne på några veckor, ska bli mer av det i veckan. Nu ska jag gå och gosa lite med min hund Albin. Hörs PUSS! 



me & my best friend!



Har planerat in Arvikafestivalen med Beatrice och antagligen Linnea också! Tagga!

Beaaa

Sophia sov här i natt, eller ja vet inte riktigt för när jag vakna var hon borta? Och jag vaknade mitt i natten då var hon inte där, har inte pratat med henne efter jag såg henne vid datorn innan jag somna, men hon va inne på datorn runt 3 i natt, så jag antar att hon gått hem? men det är ju en bit.. Jaja, runt 1 kommer Beatrice hit och stannar tills imorgon! Har saknat henne mega mycket! Ska bli riktigt trevligt att träffa henne med en massa prat och skratt!

Här: lite gamla bilder! <3

 

 

 

mys!

Soppa är på väg hem till mig och när hon kommit ska vi gå till ica och handla lite sen hem till mig och lämna det sen ut på en promenad för prat!
Har saknat mitt lilla hjärtegull!
Hörs senare kyss!


19.20




gummistövlar?


Haha är det bara jag som vill ha ett par gummistövlar?
Jag tror det är as snyggt till sommarn, grillkvällar och shorts?
Vad tror ni? Haha, jag ger det en hiss iallafall!


Soppisssss

Sitter och pratar med Soppa som kommer hit ikväll för en promenad och prat! Riktigt mysigt henne har jag inte träffat sen i höstas tror jag om jag inte minns fel. Så det ska bli riktigt trevligt! Sitter även och pratar med henne om piercingar och nästa månad ska hon göra piercing i kinderna & jag ska med och kolla hehe! Jag tycker det är grymt snyggt om man passar och det tror jag hon gör! Så här ser det ut visst är det coolt?!



inte hennes men såna är det hon ska göra:)

TRÖTT!

Har fixat ut alla saker ur mitt rum så nu är det helt TOMT. Känns hel knas. Menmen kommer bli super snyggt sen ska ni veta:D Blev ingen bio idag, det blir det nästa fredag så min syster ringde nyss och fråga om jag skulle med till Marieberg och japp det ville jag, nu blir det käk sen ska jag dra! Hörss!



me and my sweetheart!

home!

Nu har jag nyss kommit hem ifrån skolan sitter och väntar på mamma för att vi ska börja plocka ur sakerna ur mitt rum, kommer bli great med det nya golvet. Morfar kommer också hit och hjälper till. Nu ska jag ta och borsta min katt! Haha ikväll blir det nog bio med O, C och J :) hörs senare!



fram: Linnea & jag bak, judit och louise

time to school

Nu trallar jag iväg mot bussen och ser fram emot en trevlig skoldag? nej... Efter skolan drar jag direkt till mamma, fixar ut mitt rum och lite så, stannar där över helgen för att hon ska bort. Olivia sover där med mig och imorgon kommer min efterlängtande bästavän ifrån Arboga! Nej nu måste jag skynda mig till skolan hörs!

Sleeeeeep!

Nu är jag så häääääääääääär trött! Tror jag somnar vilken sekund som helst så jag tar mig upp till sängen nu så hörs vi imorgon! sovgott!!!

Lite av dagens outfit

Här kommer en bild på lite av dagens outfit,



På mig idag hade jag:
Vit/röd randig stor tröja : KappAhl
Svart linne: Ginatricot
Svarta leggning: Ginatricot
Vita skinnconverse: Caliroots
Skinnjacka med nitar: H&M 08
Smycken: Enkelt nitarmband (lindex)
Nitarmband på bild: Prag



Promenad med Nikita

Blev somsagt sista inlägget igår kväll. Haha idag kom jag hem ungefär kvart över fyra. Tog ut nikita på en promenad och tog några bilder! Efter skolan idag drog jag och O upp på stan och kikade in på ny öppnade MONKI. Fanns en massa men inte alls i min stil, men får åka upp till stan någondag och kolla med mamma, för någonting kan jag nog hitta! En massa snyggt fanns det iallafall. Ikväll blir den en lugn kväll har jag tänkt mig, skulle egnetligen på fest med Viktoria och några mer, men så vart det inte. Här kommer iallafall några söta bilder på min lilla älskling. Ignorera mig :)



Hahaha täckte över min hand för att jag målat på den, tro mig det är inte vackert..




RSS 2.0