Godnatt!

Sitter i Gabbis säng med hennes dator. Min bärbara är helt konstig, sladden fungerar inte. Jaja, har kommit ur duschen för en stund sen nu ska jag snart sova. Träffade Maggan förut en snabbis också och innan det var jag med henne Bella & Albin våra hundar, på en promenad. Men nu är jag trött & imorgon är det skola, usch säger jag! Men ska ändå bli kulit att få träffa några! Sovgott sötnosar!

..

att man bara inte kan inse.


Käääk

Ska käka nu, mamma kom nyss hem ifrån g-vik. Jag har suttit hemma och väntat. Med spyor i halsen, och imorgon är det skola bara jag som känner för att börja.. HAHAH!

Tomorrow!

Imorgon! Spännande..



Sista dagen på lovet.

Har nyss kommit hem ifrån Maggan. Sov där i natt och mamma visste inget snacka om att hon hade panik när hon ringde mig halv 8 imorse! Haha. Igår kväll var jag med Maggan, följde med henne ut när hon träffade S och C. Idag är det sista dagen på lovet och det känns verkligen förjävligt. Orkar inte skolan, har så mycket plugg att göra nu. USCH! Jaja, idag ska jag nog bara ta det lungt heladagen. Och när jag tänker tillbaka på lovet har jag faktist inte gjort så mycket, vart i arvika med bästa. Sen bara tagit det lungt. Men vad ska man annars göra? Kom också på att jag inte träffat folk som jag bestämt träffa men det tar igen sig. Nästa helg kommer min efterlängtade bästavän hit! Ska bli super kul att få träffa henne igen. Träffas inte alls ofta längre, så det ska se till att fixas till helgen! Jahap är ni nöjda med lovet?



Får bli en bild på mig och Louise.

Onödig info!

Olivia Lindroos ringde nyss och ville ses så får se om jag drar ut och träffar henne nu, struntar i melodifestivalen det suger ändå. Hahah!


Handlat!

Hemma, har vart och handlat ni ska vi alla ta och klistra fast oss i soffan och kolla på sugiga melodifesivalen. HAhah hatar det, det suger!

Seg.

Har nyss käkat en 3rättersmiddag med, mamma, Johan, Natta, Gabbe, Gabbi, Moa & Kimberly. Nu har jag huvudvärk  och är trött! Men ska nog ut en stund snart. Vad ska ni göra sista helgen på lovet?


Väntar på 3rätters middag.

Tjenare! Sitter och väntar på att Olivia ska komma hit och trixa klart med mitt hår, ska ha i brunfärg idag! Och så halv 4 är det halv 4 hos mig som vi gör varannan vecka hahaha! Det är typ som halv 8 hos mig. Idag är det mamma som ska göra maten. Ja dom mår inte riktigt bra här hemma.. Ikväll träffar jag nog Linnea, planerna är ändrade men träffas gör vi nog iallafall. Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med nån sak. Hörs puss!

Trött.

Vaknat nyss, kan inte sova längre än 10 haha! Maggan ligger nere och sover. Igår slingade Olivia mitt hår det vart faktist rätt bra. Idag slänger jag i bruna slingor också! Så runt 12 drar jag och Maggan på stan! :) Ska ner och käka frukost nu tjarå!

MAT!

Nu ska jag för att http://moanimheim.blogg.se ska äta mat! Mamma och Johan har gjort pizza till henne. Haha, snart kommer Olivia hit får se om vi drar till kulturhuset och kollar en sväng annars blir det färgning av mitt hår.
Måste kila ska vila... ;)


Vad säger ni?

Funderat länge på det där med videoinlägg där jag sjunger, men vet inte riktigt vad ni andra tycker. Men egentligen gör jag det för min egen skull då jag tycker det är så himla kul att sjunga och ha klipp sen när man blir äldre. Men jag får se hur det blir med det, vad tycker ni? :)

 

Besltusångest.

Någon som kan fixa min design, jag får panik vet inte vad jag ska ha för nån. Alla blir lika fula!!!

Man får väl drömma?

Vill bara ta en sista minuten och åka. Nån som är på? Fatta skönt att dra ifrån snön, kylan & Örebro 1-2 veckor!







Huvudvärk!

Tja, här sitter jag med FETASTE huvudvärken. Mår inte alls bra. Idag har jag iallfall vart ute och promenerat med Nikita och följt Olivia hem. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter mango. LIV. Haha ikväll ska jag träffa Olivia och vi ska göra en sak... Hahahaha... Mamma hämtar mig här runt halv fem, då ska jag hem till henne och färga håret om jag hinner. :) 

RSS 2.0