LAAN

Sitter hos denna fina tjej just nu.

Ah bara det ja ville säga bye.

e du hungrig???? "jaaah!!" hehe så har man min lilla tjocke bosse i magen... ;PPpppPpPPPPp



idol!

Som ingen av er kanske visste så hade jag tänkt åkt till idol på söndag och söka men så blev det tyvärr inte, kände att jag inte skulle våga eller, jo det skulle jag men jag vet inte det känns inte rätt, ska nog dra med några stycken nästa år igen, då vi var många som tänkt sökt, jag, lana, maggan, lisa som ska dit, och sen tänkte jag dragit med linnea hehe ;) men det får bli nästa år :)!



Här har ni ett klipp på Linnea när hon sjunger, det här var när vi gick i 8an så det är ett tag sen, hon är helt klart grym!

free fallin, be mine.

Här kommer några av mina favoritlåtar, så himla fina!






vad tycker ni?

BLOGG PAUSE

Blogg pause eller hur det nu blir, blir iallafall inte uppdatering varjedag, har inget att skriva om känner jag. Får se när jag börjar som vanligt igen! Hörs väl i nästa inlägg som jag inte riktigt vet när det kommer!


Grillning today!

Kvällen igår med Knatte och Tjatte och en massa annat trevligt folk vart greaaat! Hade det toppen! Somnade 5, och vakade 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 osvosv. Men iallafall vaknade av huvudvärk, extrem huvudvärk. Kom hem runt 3, drog vidare till Amanda, hennes lillasyster och mamma hade fyllt så det vart ett litet kalas! Efter det kom Knatte och hämta mig och vi drog mot vattenparken där vi mötte upp, RebeccaO och Tjatte, B, D och K där vi grillade och hade det trevligt! Nu är det nog sängen som gäller för mig, är verkligen skit seg och orkar verkligen inte skolan menmen. PUSS!

 


Godmorning!

Vaknade för ungefär nån timme sen, vart en lugn kväll igår iallafall men ikväll blir det party! Maggan sov här i natt och igår var vi ute och träffade Lana! :) Nu ska jag ner och käka frukost sen ska jag och Maggan hem till Johan! Ha det bra!

åttonde april tvåtusentio



Kom nyss hem ifrån Knatte som jag spenderat dagen med! Älskar dig tjejen, du är bäst! Imorgon blir det party med Tjatte och Knatte, får se vart det blir men av blir det! Skolan idag var inge vidare, trött trött och åter igen trött! Imorgon blir det nya tag, ny skoldag usch sen är det helg och det skålar vi fööör! :D HEHE, hörs en annan dag alla fina!:)


SHoes



Dom här skorna ska bli mina snart! Ser inte alls snygga ut på bilden men ursnygga på!

Leverlivet

Sitter och väntar på Knatte, ska till marieberg med henne, Tjatte och Olivia! Men hon är i skolan så runt tre kommer hon hit! Haha hon har inte ens börjat! Jaja, nu ska jag ner och damsuga sen ska jag göra mig i ordning lite. Hörs senare alla fina!


Rösta :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


00.38

när man inte längre orkar, önskar man de fanns där-♥





några gamla bilder! har inget med texten att göra mina puttinuttor!♥


7 april 2010

Här sitter jag nu framför tvn imorgon är det sista dagen på lovet och det känns inte bra, eller jo. Men nej det är såå skönt med lov! Och det här lovet har vart asbra! Bara vart med en massa bra människor! Men har inte träffat Mandis än så det måste jag göra i veckan! Har inte uppdaterat som ni sett, då jag tyckt att det inte vart värt det då ja inte velat sätta på datorn logga in på bloggen och skriva är det bara är lov 4 gånger om året eller vad det nu är, ja lite lite iallafall! HAHA, lovet har iallafall vart guld! Idag har jag vart på marieberg med Knatte och Tjatte! Fick med mig hem 2par leggings, en bh, smycken och ett par converse! Imorgon ska jag dit med dom igen och köpa bikini som jag lagt undan! Hörs imorgon! PUSS!




--

Sitter och hjälper min lillasyster att måla påskbrev haha det är för kul.. eller inte för jobbigt! Jaja ikväll blir det utgång med Linnea? och Lana! Taggat.. Hööörs ! Går fyllde pappa 40 också, hehe grattis ännu en gång! Pusss tjaaa

Grattis pappa jag älskar dig! ♥

Åh fy blä jag är sämst på det här med uppdatering, funderar på att lägga ner bloggen som jag sagt tidigare. Idag har jag iallafall jobbat, ikväll ska vi ha fest för pappa som fyller 40 idag! HEHE grattis pappa jag älskar dig! ♥
Skulle egentligen hem till en tjej kompis, Anthonia med alla tjejer från Kj. Skulle vart kul men ibland så kan man inte, mamma kommer snart hem då ska vi fixa lite, ja ska in i duschen och sen ska hon skjutsa mig till pappa. Ska även åka till veterinären och avliva min lillasysters sjuka kanin, ;/ Usch va jobbigt det är speciellt när man haft den sen man var 6-7 år, men det är det bästa för honom. jajahörs senare eller någon annan dag puss! ♥



 ♥

RSS 2.0